top of page

EN NÄSTAN VANLIG FAMILJ -EN KRIMINALROMAN AV JOHAN OSBECK

En tidig majmorgon när den sista snön lätt faller över Kungälv smyger två pojkar ut för att leka vid Svartedalen. Leken får ett abrupt slut då man finner en nedgrävd resväska innehållande kvarlevorna från en människa. Lars Martinsson och hans kollegor vid Kungälvspolisen kallas till platsen, och mystiken tätnar då man snabbt kan konstatera att det rör sig om ett barn som varit nergrävd i flera år.

 

Lasse kommer att tänka på ett gammalt fall som han aldrig lyckades lösa. En familj som försvann spårlöst 2016. Kan fyndet i resväskan vara ett av barnen? Men var befinner sig i så fall resten av familjen? Utredningen öppnas upp på nytt, Och man står inför ett gediget arbete för att hitta nya infallsvinklar i fallet. Lasse går igenom dotterns gamla dagbok med nya friska ögon, och kan det vara så enkelt att svaret finns i den? För vem vet vad som pågår innanför hemmets fyra väggar hos en till synes nästan helt vanlig familj?

EN NÄSTAN VANLIG FAMILJ är den fjärde delen i Johan Osbecks serie om skakande mordmysterier i den svenska småstadsidyllen.

Bok 4 ny.png

TILLGÄNGLIG I ALLA FORMAT

EN NÄSTAN VANLIG FAMILJ finns att köpa som hårdband, pocket, e-bok och självklart även som ljudbok, inläst av Håkan Söder. Tillgänglig på alla ljudbokstjänster.

Köp den hos:

en nästan vanlig familj alla format.png
bottom of page