top of page

DET ÄR VACKRAST NÄR DET SKYMMER
-EN KRIMINALROMAN AV JOHAN OSBECK

Likt ett kors ligger han med armarna rakt ut på stengolvet i Kungälvs kyrka. Ögonen är avlägsnade, och bredvid kroppen återfinns en religiös dikt.

Kriminalkommissarie Lars ”LM” Martinsson och hans kollegor kallas till platsen, och man kan snabbt konstatera att det är Kungälvs-prästen, Samuel Gunnarsson som man har funnit. Samma präst som höll i begravningen som Lars var på dagen innan. Det kommer så småningom visa sig att det här bara är början på en mördares sjuka lek, och dom står snabbt inför vetskapen om att det är en seriemördare som härjar på Västkusten.

 

Lars Martinsson, som knappt har hunnit hämta sig ifrån bilolyckan en månad tidigare, blir åter en gång tvungen att ta till hjälp utifrån. Allt pekar på att det är ett religiöst motiv, men till slut står dom inför vetskapen om att inget är som det verkar. Det blir en tid emot klockan, och behovet av att hitta

gärningspersonen blir viktigare än någonsin. För vem vet när mördaren slår till nästa gång?

DET ÄR VACKRAST NÄR DET SKYMMER är den tredje delen i Johan Osbecks serie om 

skakande mordmysterier i den svenska småstadsidyllen.

Bok 3 ny.png

TILLGÄNGLIG I ALLA FORMAT

DET ÄR VACKRAST NÄR DET SKYMMER finns att köpa som hårdband, pocket, e-bok och självklart även som ljudbok, inläst av Max Lorentz. Tillgänglig på alla ljudbokstjänster.

Köp den hos:

det är vackrast alla format.png
bottom of page