top of page

JAG LÄMNAR DIG ALDRIG
-EN KRIMINALROMAN AV JOHAN OSBECK

2021 publicerade Johan Osbeck Jag lämnar dig aldrig, som kom att bli startskottet för succéserien KungälvKungälvsmorden. Och för att fira de hittills tre böckerna i serien, så släpps nu en White Edition av debutromanen.

Den inkluderar förutom ett nytt omslag, lättare revidering av texten.

Det enda som skiljer mannen från den blå himlen är den 8 cm tjocka isen på sjön uppe vid Svarte mosse i Kungälv. Vem är han? Hur hamnade han under isen, och när? Och vad betyder tatueringen med dom tre strecken? Frågorna är många och det blir en tid mot klockan för den  lilla polisstationen i Kungälv.

 

Följ poliserna Lars ”LM” Martinsson och Jenny Widell i jakten på en iskall mördare. Vem är han, och kommer han att slå till igen? 

Lars Martinsson håller på att anpassa sig till sitt nya liv som frånskild, samtidigt som Jenny kämpar med att ta reda på vad hennes sambo Marcus döljer för henne. Allting samtidigt som dom har en mördare att finna. Frågorna är många och svaren är få i denna spännande 

kriminalroman. 

Jag lämnar dig aldrig är den första delen i Johan Osbecks serie om skakande mordmysterier i den svenska småstadsidyllen.

Bok 1 ny.png

TILLGÄNGLIG I ALLA FORMAT

JAG LÄMNAR DIG ALDRIG finns att köpa som hårdband, pocket, e-bok och självklart även som ljudbok, inläst av Max Lorentz. Tillgänglig på alla ljudbokstjänster.

Köp den hos:

jag lämnar dig aldrig alla format.png
bottom of page